Botox i Göteborg

Vad är botox?

Botox injektioner är det vanligaste benämningen för injektioner av botulinumtoxin (som t.ex. Botox eller Bocature) som injiceras in i muskler eller djupt under huden.

 

Effekten av toxinet gör att dina överspända muskler slappnar av och i sin tur påverka dina drag. Botox behandling är inte farligt eller skadligt om det utförs korrekt. 

Varför Botox?

Botox behandlingar används främst för reducering av fina rynkor i ansiktet och motverka argarynkor, kråksparkar, m.m.

Med åren blir muskler i ansiktet anspända av att t.ex. kisa mot solen eller rynkat pannan i oro. Med en botox injektion kan du ta bort många år av din hy och ge dina muskler en välförtjänt vila.

Preventiva behandlingar kan göras för att motverka bildandet av dessa ålderstecken. De senaste åren har även ögonbrynslyft, läpplyft och att lyfta mungiporna blivit populära behandling med botox.

Botox steg för steg.

När du först kommer in till oss på Göta Klinik anmäler du dig i receptionen, där får du en hälsodeklaration som du fyller i medan du väntar. Din behandlare kommer ut och hämtar dig när det är din tur.

I behandlingsrummet kommer din behandlare först rita ut var de kommer göra injektionerna. Med en tunn nål injiceras små mängder Botox i de områden som ska behandlas. Det är en snabb och enkel behandling och brukar vara ganska smärtfri.

Inför och efter botox behandling.

Inför en behandling med Botox krävs ingen förberedelse, dock rekommenderar vi att undvika alkohol och nikotin dagen innan behandling för bästa läkning och resultat!

I de flesta fall får du inga visuella märken efter din behandling, och kan absolut gå tillbaka till din vardag direkt efter. Vi erbjuder ett återbesök med din behandlare 2 veckor efter behandling för att se över resultatet och besvara eventuella frågor.

Varaktighet.

Det kan ta upp till 14 dagar för att se full effekt av behandlingen. Normalt sitter effekten kvar i 3-6 månader, men det kan variera från person till person. Kommer du tillbaka inom några månader för en ny behandling, ökar varaktigheten.

 

Botox Göteborg | Besök Göta klinik i hjärtat av Göteborg för unika behandlingar inom Botox, Fillers, Body Sculpting och Microtoxin.

Vad kostar en botox behandling? - Pris från 3.500 SEK

Behandlingstid

En behandling har utrymme för 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 15 minuter.

Skräddarsydda behandlingar

Våra behandlare utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Vanliga botox områden.

Gummy smile

Kråksparkar

Glabella

Lip flip

KOMMER SNART

Ögonbryn

Haka

KOMMER SNART

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se