top of page

Botox Glabella | Reducera rynkor mellan ögonbrynen!

Botox Glabella | Så behandlas dina rynkor mellan ögonbrynen

Glabella, bekymmersrynka, arga rynkan - minska ålderstecken med Botox.

Botox minskar ansiktsmuskulaturens aktiviteter som orsakar rynkor i ansiktet. Därför är det vanligt att behandla området mellan ögonbrynen som kallas för glabella både i förebyggande syfte och för att bromsa ålderstecken.

Botox mot glabella rynka räknas som 1 område. 

Vad kostar botox mot glabella-rynka? (1 område)
 
Pris 2.500 SEK (varje ytterligare område kostar 500 SEK)

Behandlingstid

En behandling tar 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 15 minuter.

Skräddarsydda behandlingar

Våra behandlare utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Hur behandlar vi Glabella-rynkan med botox i pannan?

Botulinumtoxin, eller botox som det även kallas, injiceras ytligt på huden med en liten nål i glabella rynkan. Varsamt injiceras botox i fem punkter mellan och runt ögonbrynen på klientens panna för att reducera linjer i glabella med väldigt liten smärta och obehag. Klienten kan återgå till sitt arbete strax efter en behandling med mild rodnad.

Efter behandlingen erbjuds du alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor för ev. touch up om din botox behandling ej reducerat glabella rynkan helt och hållet.

Före och efter din behandling mot rynkor på Glabellan?

Det är bra att undvika alkohol, rökning och värktabletter för att minska risken för blåmärken och svullnad före och efter din botox behandling, som minimerar glabella rynkan. Lätt rodnad och svullnad kan uppstå. Det går bra att använda kyla mot det behandlade området för att minska på svullnaden av din botox-behandling.

 

Effekten av din behandling för att reducera glabella rynka, tar upp till två veckor för att verka och resultatet varar upp till 4 månader. Just därför är det viktigt att man kommer på sitt återbesök som bokas in två veckor efter behandlingen för att se om man behöver en liten touch-up.

Vilka risker och biverkningar finns det med Botox i Glabella?

Efter en botox behandling får man räkna med en lätt svullnad och rodnad som går bort efter 10-20 minuter. Många rapporterar kraftlöshet av glabella muskeln som precis blivit behandlat. I fel händer kan botox behandlingen, som skall sudda ut glabella rynkan, lämna hängande ögonlock och ögonbryn, därför injicerar våra behandlare endast i säkra zoner och på så sätt minimerar vi riken av dåliga biverkningar.

Botox mot glabella i Göteborg?

Vi på Göta Klinik är experter på botox och arbetar med att sudda ut glabella rynkan. Kliniken är belägen i hjärtat av Göteborg, mellan Centralstationen och Arkaden. Vi är i direktanslutning till Radisson Blu Scandinavia Hotel på Södra Hamngatan 59.

 

Önskar du att boka en botox tid hos oss för att minska glabella rynkan? Ring till oss på 031-760 10 31 eller boka din tid på www.gotaklinik.bokadirekt.se. Välkomna!

Vanliga botox områden.

Kråksparkar

Gummy smile

Sura mungipor

KOMMER SNART

Haka

KOMMER SNART

Lip flip

KOMMER SNART

Ögonbryn

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

bottom of page