Botox Gummy Smile

Minska synlighet av tandkött!

Botox Gummy Smile | Hur behandlar vi Gummy Smile med Botox?

Det kommer under din konsultation göras en kontroll för att avgöra om du är rätt kandidat för en Botox-behandling mot Gummy Smile. Visar du mycket tandkött när du talar eller ler, är du en bra kandidat för Botox-behandlingen för att minska Gummy Smile.

Botox injiceras ytligt in i muskeln med en liten nål runt nästippen för att minska klientens Gummy Smile. Varsamt injiceras Botox i flera punkter med lite obehag och smärta. Klienten kan återgå till arbete efter Botox–behandlingen med mild rodnad. 

 

Botox mot Gummy Smile, när väl utförd, är en säker behandling som ger ett naturligt och fräscht resultat som håller 3-4 månader och ger ett vackert leende. Återgå till arbetet samma dag!

Vad kostar en Botox-Behandling för Gummy Smile?

En Botox-behandling för 1 område, som Gummy Smile, kostar 3.500 kr. Därefter kostar varje ytterligare behandling av Botox endast 500 kr.

 

Följande ingår i priset för en Gummy Smile behandling; Konsultation, Botox–behandling samt kostnadsfri touch-up om man ej når full effekt av Botox vid första behandling.

Botox behandling i Göteborg för Gummy Smile

Vi på Göta Klinik är specialister på Botoxoch arbetar med att forma klienters leende med hjälp av enGummy Smile Botox behandling.

 

Kliniken är belägen i hjärtat av Göteborg, mellan Centralstationen och Arkaden. Vi är i direktanslutning till Radisson Blu Scandinavia Hotel på Södra Hamngatan 59.

Önskar du att boka en Botox tid hos oss för att minska synligheten av ditt tandkött med en Gummy Smile behandling? Ring till oss på 031-760 10 31 eller boka din tid på www.gotaklinik.bokadirekt.se. Välkomnen!

Vanliga botox områden.

Kråksparkar

Glabella

Sura mungipor

Haka

Lip flip

Ögonbryn

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

© 2020 Göta Rejuvenation AB

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon