Botox Käke
Smalna av din käke med hjälp av Botox!

Botox Käke | Hur behandlar vi din käke med Botox

Dina käkmuskler kontrolleras för att avgöra om du är rätt kandidat för en Botox-behandling på massetern, eller käke som det även kallas. Gnisslar du mycket med tänderna eller om du kan se din käke bli större när du spänner den, är du en bra kandidat för en Botox-behandling.

Botox injiceras djupt in på muskeln med en liten nål mot din käke och kräver en större mängd Botox än vad som krävs på andra delar av ansiktet.

 

Varsamt injiceras Botox i flera punkter runt din käke med väldigt lite obehag och smärta. Klienten kan återgå till arbete efter Botox–behandlingen med mild rodnad. Botox, när väl utförd, är en säker behandling som ger ett naturligt och fräscht resultat som håller 3-4 månader.

Botox för käkmuskeln har en egen prisklass och kostar 5.500 SEK.

Vad kostar botox för käkmuskeln? (1 område) - Pris 4.800 SEK

Behandlingstid

En behandling tar 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 20 minuter.

Skräddarsydda behandlingar

Våra behandlare utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Vad kostar en Botox-Behandling för reducering av käke?

I PRISET INGÅR KONSULTATION + BEHANDLING + TOUCH UP!

Eftersom det går åt mer produkt till att behandla din käke än till andra områden är också prissättningen annorlunda. Botox behandling för käke kostar 5.500 kr. I priset ingår det en konsultation, Botoxbehandling samt en kostnadsfri touch-up om full effekt ej blivit uppnådd.

Botox behandling i Göteborg för käke

Vi på Göta Klinik är specialister på Botox och arbetar med att forma klienters käke med hjälp av Botox. Kliniken är belägen i hjärtat av Göteborg, mellan Centralstationen och Arkaden. Vi är i direktanslutning till Radisson Blu Scandinavia Hotel på Södra Hamngatan 59.

Önskar du att boka en Botox tid hos oss för att minska storleken på din käke? Ring till oss på 031-760 10 31 eller boka din tid på www.gotaklinik.bokadirekt.se. Välkommen!

Vanliga botox områden.

Glabella

Kråksparkar

Gummy smile

Sura mungipor

KOMMER SNART

Haka

KOMMER SNART

Lip flip

KOMMER SNART

Ögonbryn

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se