Botox Kråksparkar
Bromsa åldersprocessen med Botox!

Botox Kråksparkar | Vad är kråksparkar och hur behandlar vi rynkorna med Botox?

Kråksparkar är de rynkor och linjer som uppstår vid sidan om ögonen när man kisar. Med hjälp av Botox kan man minimeraklientens kråksparkar.

Botox injiceras väldigt ytligt in på huden med en liten nål mot klientens rynkor. Varsamt injiceras Botox i flera punkter runt klientens ögon som reducerar kråksparkar med väldigt lite obehag och smärta.

 

Patienten kan återgå till arbete efter Botox behandlingen med mild rodnad. Botox, när väl utförd, är en säker behandling som ger ett naturligt och fräscht resultat som håller 3-4 månader.

Botox mot kråksparkar räknas som 1 område. 

Vad kostar botox mot kråksparkar? (1 område)
 
Pris 2.500 SEK (varje ytterligare område kostar 500 SEK)

Behandlingstid

En behandling tar 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 15 minuter.

Skräddarsydda behandlingar

Våra behandlare utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Före och efter din Botox behandling på kråksparkar?

Det är bra att undvika alkohol, rökning och värktabletter för att minska risken för blåmärken och svullnad före och efter din Botox behandlingmot kråksparkar. Lätt rodnad och svullnad kan uppstå efter behandlingen. Det går bra att använda kyla mot det behandlade området för att minska på svullnaden av din Botox-behandling.

Effekten av din Botox-behandling för att reducera kråksparkar, tar upp till två veckor för att verka och effekten av Botox varar upp till fyra månader. Just därför är det viktigt att man kommer på sitt återbesök som bokas in två veckor efter behandlingen för att se om man behöver en liten touch-up på det behandlade Botox-området!

Bilder på Botox kråksparkar

Under din konsultation går du och din behandlare igenom dina önskemål och förutsättningar. Din behandlare tar bilder på dina kråksparkar som skall behandlas med Botox, och ber dig kisa med ögonen och vara neutral. En film kan även spelas in om behandlaren önskar det.

Önskar du att se för- och efterbilder på en Botox behandling av kråksparkar går det bra att gå in på vår Instagram sida, där vi uppdaterar med nya för- och efter bilder, nyheter, erbjudanden och tävlingar dagligen.  

 

www.instagram.com/gotaklinik

Pris för Botox behandling mot kråksparkar?

VAD KOSTAR DET FÖR ATT BEKÄMPA KRÅKSPARKAR?

Priset för att behandla kråksparkar med Botox kostar 3.500 kr, därefter kostar varje behandling för varje ytterligare område 500 kr. I ditt pris ingår en konsultation, Botox-behandling och kostnadsfri touch-up. Välkomna till oss på Göta Klinik!

Vanliga botox områden.

Glabella

Gummy smile

Sura mungipor

KOMMER SNART

Haka

KOMMER SNART

Lip flip

KOMMER SNART

Ögonbryn

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se