Botox Ögonbryn

Fräscha upp dina ögon med hjälp av Botox!

Bekämpa hängande ögonlock med Botox?

SÅ HÖJS ÖGONBRYNEN FÖR MINDRE HÄNGIGA ÖGON MED BOTOX ÖGON

Beroende på din ålder och önskemål, bestämmer du exakt vilka områden runt dina ögon som skall behandlas med Botox Ögon för att uppnå önskat resultat. Botox kan höja på ögonbrynen som även ger ett lyft till klientens ögonlock och är ett perfekt alternativ om man önskar ett icke-invasivt alternativ. Har man mycket överskott av hud på ögonlocken biter tyvärr inte Botox tillräckligt bra, och du kommer att få mer information om vilka alternativ som finns.

I fel händer kan Botox, som egentligen skall höja på ögonbrynen istället ge hängande ögonbryn runt klientens ögon som bidrar till hängande ögonlock. Därför injiceras endast säkra zoner och på så sätt minimerar vi risken av hängande ögonlock.

Hur åstadkommer vi ögonbrynslyft med Botox?

HÄR FÅR DU VETA HUR PROCESSEN GÅR TILL

Botoxinjiceras väldigt ytligt in på huden med en liten nål mot klientens panna. Varsamt injiceras Botox i flera punkter på klientens panna som ger ett ögonbrynslyft med väldigt lite smärta och obehag. Klienten kan gå tillbaka till arbete efter Botox-behandlingen med mild rodnad. Botox, när väl utförd, är en säker behandling som ger ett naturligt och fräscht resultat som håller 3-4 månader.

Är man inte är försiktig finns risken att man istället får en motsatt effekt från ögonbrynslyftet, och sänker ögonbrynen med Botox, detta går inte att justera i efterhand och man måste vänta ut Botox-effekten.

I vissa fall kan klienten även få ett extremt ögonbrynslyft, även kallad för ”spocking”. Detta går att justera i efterhand genom att injicera Botox runt klientens ögon för att sänka på klientens ögonbrynslyft.

Hur skapar vi symmetri till dina ögonbryn med hjälp av Botox?

SYMMETRI FÖR OÄNDLIG PERFEKTION

I samband med en Botox-behandling, för att lyfta ögonbryn, kan man även få ett litet lyft på ögonlocken. Därför är det populärt att man med hjälp av Botox, endast lyfter på ett ögonbryn för att ge symmetri till den klient som har ojämnt höga ögonbryn.

Efter en behandling erbjuds klienten alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor för en eventuell touch-up i det fall att Botox-behandlingen inte har givit klienten ett lyft på ögonbrynen.

Botox runt ögonen – Vad för pris gäller?

VAD KOSTAR DET ATT FÅ EN BOTOX BEHANDLING?

Det är många områden som faller under kategorin ”Ögon” för Botox-behandlingar, just därför varierar priset beroende på hur många områden man väljer att behandla med Botox. Till ögon ingår kråksparkar, ögonbryn och bunnylines. Vi går gemensamt igenom dina önskemål och förutsättningar, därefter bestämmer man vilka områden som skall behandlas.

Priset för ett område runt ögon med Botox kostar 3.500 kr, därefter kostar varje ytterligare område runt ögonen 500 kr. I ditt pris ingår en konsultation, Botox-behandling och kostnadsfri touch-up. Välkomna till oss på Göta Klinik!

Vanliga botox områden.

Kråksparkar

Gummy smile

Sura mungipor

Haka

Lip flip

Glabella

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

© 2020 Göta Rejuvenation AB

BOTOX >

Ögonbrynslyft >

Panna >

Glabella >

Kråksparkar

Gummy smile >

Bunny lines

Mungiplyft

Apelsinhaka

V-shape käke >

Hudvård >

PRP

Ansiktbehandling

Microtoxin >

Microneedeling

Kemisk peeling

Portömning

BODY SCULPTING >

FÖLJ OSS.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon