top of page

Ögonbrynslyft Botox -
Fräscha upp dina ögon med hjälp av Botox!

Bekämpa hängande ögonlock med Botox?

SÅ HÖJS ÖGONBRYNEN FÖR MINDRE HÄNGIGA ÖGON MED BOTOX ÖGON

Beroende på din ålder och önskemål, bestämmer du exakt vilka områden runt dina ögon som skall behandlas med Botox Ögon för att uppnå önskat resultat. Botox kan höja på ögonbrynen som även ger ett lyft till klientens ögonlock och är ett perfekt alternativ om man önskar ett icke-invasivt alternativ. Har man mycket överskott av hud på ögonlocken biter tyvärr inte Botox tillräckligt bra, och du kommer att få mer information om vilka alternativ som finns.

I fel händer kan Botox, som egentligen skall höja på ögonbrynen istället ge hängande ögonbryn runt klientens ögon som bidrar till hängande ögonlock. Därför injiceras endast säkra zoner och på så sätt minimerar vi risken av hängande ögonlock.

Botox för ögonbrynslyft räknas som 1 område.

Hur åstadkommer vi ögonbrynslyft med Botox?

HÄR FÅR DU VETA HUR PROCESSEN GÅR TILL

Botoxinjiceras väldigt ytligt in på huden med en liten nål mot klientens panna. Varsamt injiceras Botox i flera punkter på klientens panna som ger ett ögonbrynslyft med väldigt lite smärta och obehag. Klienten kan gå tillbaka till arbete efter Botox-behandlingen med mild rodnad. Botox, när väl utförd, är en säker behandling som ger ett naturligt och fräscht resultat som håller 3-4 månader.

Är man inte är försiktig finns risken att man istället får en motsatt effekt från ögonbrynslyftet, och sänker ögonbrynen med Botox, detta går inte att justera i efterhand och man måste vänta ut Botox-effekten.

I vissa fall kan klienten även få ett extremt ögonbrynslyft, även kallad för ”spocking”. Detta går att justera i efterhand genom att injicera Botox runt klientens ögon för att sänka på klientens ögonbrynslyft.

Hur skapar vi symmetri till dina ögonbryn med hjälp av Botox?

SYMMETRI FÖR OÄNDLIG PERFEKTION

I samband med en Botox-behandling, för att lyfta ögonbryn, kan man även få ett litet lyft på ögonlocken. Därför är det populärt att man med hjälp av Botox, endast lyfter på ett ögonbryn för att ge symmetri till den klient som har ojämnt höga ögonbryn.

Efter en behandling erbjuds klienten alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor för en eventuell touch-up i det fall att Botox-behandlingen inte har givit klienten ett lyft på ögonbrynen.

Botox runt ögonen – Vad för pris gäller?

VAD KOSTAR DET ATT FÅ EN BOTOX BEHANDLING?

Det är många områden som faller under kategorin ”Ögon” för Botox-behandlingar, just därför varierar priset beroende på hur många områden man väljer att behandla med Botox. Till ögon ingår kråksparkar, ögonbryn och bunnylines. Vi går gemensamt igenom dina önskemål och förutsättningar, därefter bestämmer man vilka områden som skall behandlas.

Priset för ett område runt ögon med Botox kostar 3.500 kr, därefter kostar varje ytterligare område runt ögonen 500 kr. I ditt pris ingår en konsultation, Botox-behandling och kostnadsfri touch-up. Välkomna till oss på Göta Klinik!

Vad kostar ögonbrynslyft med botox? (1 område)
 
Pris 2.500 SEK (varje ytterligare område kostar 500 SEK)

Behandlingstid

En behandling tar 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 15 minuter.

Skräddarsydda behandlingar

Våra behandlare utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Vanliga botox områden.

Kråksparkar

Gummy smile

Sura mungipor

KOMMER SNART

Haka

KOMMER SNART

Lip flip

KOMMER SNART

Glabella

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

bottom of page