top of page

Botox Panna | Minska rynkor på pannan med Botox!

Botox i panna | Hur behandlas rynkor med Botox, på pannan?

SÅ GÅR DET TILL NÄR DINA RYNKOR REDUCERAS

Botox injiceras väldigt ytligt in på huden med en liten nål mot klientens panna. Varsamt injiceras Botox i flera punkter på pannan för att reducera rynkor och fina linjer med väldigt lite smärta och obehag. Klienten kan återgå tillbaka till arbetet efter behandling med mildare rodnad. Botox, när det utförs väl, är en säker behandling som ger naturliga resultat.

Efter din behandling erbjuds du alltid ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor för eventuell touch-up om Botox behandlingen inte har minimerat rynkor och fina linjer på din panna helt och hållet.

Vad kostar botox mot rynkor på panna? (1 område)
 
Pris 2.500 SEK (varje ytterligare område kostar 500 SEK)

Behandlingstid

En behandling tar 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 15 minuter.

Skräddarsydda behandlingar

Våra behandlare utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Vad kostar Botox behandlingar på pannan?

BOTOLINUMTOXIN BEKÄMPAR DINA RYNKOR

Beroende på din ålder och önskemål, bestämmer du och din behandlare exakt vilka områden av din panna som skall behandlas. Priset varierar beroende på hur många områden på din panna som skall behandlas.

Det finns flera områden som faller under kategorin ”panna” som exempelvis: glabella, kråksparkar, mellersta delen av pannan och ögonbryn – och det kan vara svårt att veta vad just du behöver behandla. Konsultera därför alltid med din behandlare vad som passar ditt utgångsläge bäst!

Priset för ett område med Botox kostar 2.500 kr, därefter kostar varje ytterligare område endast 500 kr. Kostnadsfri touch-up vid det fall att du inte skulle få full effekt första gången du behandlas med Botox på din panna ingår i ditt pris! Ditt återbesök bokas in direkt efter din behandling med Botox.

Före och efter din Botox behandling på pannan?

VAD KOMMER ATT HÄNDA?

Det är bra att undvika alkohol, rökning och värktabletter för att minska risken för blåmärken och svullnad före och efter Botox behandling mot rynkor på panna. Lätt rodnad och svullnad kan uppstå. Det går bra att använda kyla mot det behandlade området för att minska på svullnaden av din Botox behandling. Effekten av din behandling för att reducera rynkor på panna, tar upp till två veckor för att verka och resultatet varar upp till 4 månader. Just därför är det viktigt att man kommer på sitt återbesök som bokas in två veckor efter behandlingen för att se om man behöver en liten touch-up.

Vilka risker och biverkningar finns det med Botox i pannan?

HÄR FÅR DU SVAREN OM RISKER

Det finns få risker och biverkningar efter en Botox behandling på pannan. Efter en Botox behandling får man räkna med en lätt svullnad och rodnad som går bort efter 10-20 minuter. Många rapporterar kraftlöshet av muskeln som precis blivit behandlat på pannan.

 

I fel händer kan Botox-behandlingen, som skall sudda ut rynkor och fina linjer på panna, lämna hängande ögonlock och ögonbryn, därför injicerar våra behandlare endast i säkra zoner och på så sätt minimerar vi risken av dåliga biverkningar.

Hur ofta skall man fylla på med Botox i panna?

HUR LÄNGE VARA EFFEKTEN AV BOTOX?

Det är helt individuellt hur ofta man bör göra en ny påfyllning av botox i panna. Generellt så avtar effekten av Botox först efter 4 månader, och det är oftast då man gör en ny påfyllning. För att undvika resistens mot Botox, bör du konsultera med din behandlare när och hur ofta just du behöver göra en ny påfyllning på panna.

Undvika hängande ögonlock med Botox på panna?

VIKTIGT MED SAFE-ZONER

I rätt händer kan Botox ge ett uppiggande och fräscht resultat. Skulle man dock injicera Botox för långt ner på klientens panna, finns risken till att få hängande ögonlock. Då måste man vänta ut effekten av Botoxen som generellt varar i ca. 4 månader. Våra behandlare på Göta Klinik är specialister på Botox och injektioner, därför injicerar vi endast i safe-zoner som därmed minimerar risken för hängande ögonlock av botox på panna.

Vanliga botox områden.

Kråksparkar

Gummy smile

Sura mungipor

KOMMER SNART

Glabella

Haka

KOMMER SNART

Lip flip

KOMMER SNART

Ögonbryn

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

bottom of page