Läppfillers

Fillers Läppar i Göteborg.

Läppförstoring har blivit mer och mer populärt under de senaste åren. Hos oss på Göta Klinik arbetar legitimerad personal som med säker hand utför injektionsbehandlingar i dina läppar med ett modernt synsätt på skönhet.

 

Vi använder oss av kliniskt testade produkter som resulterar i bästa fillers för läppar och vi har bred erfarenhet inom läppförstoring som ger ett naturligt resultat.

 

Vi vill möta dig i dina drömmar om perfekta, naturliga läppar och vill alltid erbjuda möjligheten att förverkliga dina drömmar hos oss.

Läppförstoring

fr. 2.999 kr

Hur arbetar vi på Göta Klinik vid läppförstoringar?

På Göta Klinik arbetar vi visuellt och debiterar för respektive behandlingsområde. Vid en läppförstoring debiterar vi således samma summa oavsett använd mängd produkt, detta gör vi för att garantera ett naturligt resultat skräddarsydd efter dina personliga förutsättningar. Hur många milliliter som krävs varierar från person till person. De flesta patienter behöver mellan 0,5 - 1,0 ml och det krävs oftast 2-3 behandlingar under uppbyggnadsfasen.

 

Konsultation och behandling behöver inte bokas separat, då vi alltid håller i konsultationer inför varje behandling. Skulle du inte vilja bli behandlad, eller blir nekad behandling - kostar besöket dig 500 SEK (konsultation). Vi rekommenderar alla våra patienter att i första hand boka en kostnadsfri e-konsultation där du får möjlighet att få god vägledning i din skönhetsvård.

Hur går det till när du ska förstora läpparna?

Först av allt har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och funderingar.

 

Även om det är din första läppförstoring eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande kring volymen av fillers dina läppar bör ha. Ungefär 30 minuter innan din injektion får du bedövning lagd på dina läppar för att bedöva nerverna i läpparna. Dessa nerver är några av de känsligaste vi har i våra kroppar och bedövningen är då till för att injektionen ska vara så smärtfri som är möjligt.

 

När bedövningen börjat verka sker själva injektionen och är vanligtvis klar inom ett par minuter.

Fillers läppar före och efter

När injektionen är gjord kan du se resultatet direkt och dina läppar kan kännas spända och har vanligtvis en röd irritation som är på grund av svullnaden som uppstår. I vissa fall blir det små blåmärken vid behandlingsområdet, men det försvinner i takt med att svullnaden går ner.

 

Hur dagen efter läppförstoring ter sig är olika beroende på hur känsliga dina läppar är och hur stor volym du har fyllt dina läppar med. Svullnaden som blir, brukar normalt lägga sig efter två till tre dagar och du kan då se resultat hur dina läppar tagit form av behandlingen. För att få ett så bra resultat som möjligt väger konsultationen in som du gör tillsammans med din behandlare för att se hur stora läppar du vill göra och vad som är möjligt ur behandlarens perspektiv vid en läppförstoring.

Läppförstoring pris

Fillersbehandlingar för läppförstoring hos oss på Göta Klinik kostar 3.500 Kr vid första besöket. Därefter kostar påfyllning för läppförstoring 2.999 Kr. En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilka önskemål och förutsättningar du har, om du haft fillers innan eller om det är första gången för dig.

 

Det är under din konsultation som du får expertrådgivning från vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om volym och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

Fillers läppar, läppförstoring, i Göteborg.

Hos oss på Göta Klinik är det viktigaste att du ska bli nöjd med ditt ingrepp och att du ska få ett naturligt resultat som utstrålar vackra läppar med en naturlig läppförstoring. Det är bättre att söka sig till en seriös klinik med legitimerad personal istället för att söka efter exempelvis ”läppförstoring Göteborg billigt”.

 

För att få ett hållbart, långvarande resultat behöver du kontinuerligt fylla på dina läppar. För varje läppförstoring du gör, stärker du resultatet och det kommer att hålla längre än vad exempelvis enstaka fillers i läpparna gör, som håller i ungefär 1-2 månader. Våra kompetenta behandlare på Göta Klinik finns för dig genom vår konsultation kring läppförstoring före efter och under din behandling för att du ska känna dig trygg med dina läppar.

Vad kostar läppförstoring? - Pris från 2.999 SEK

Behandlingstid

En behandling tar 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 10-15 minuter, bedövningstid är ca. 20 minuter & konsultation i ca. 20 minuter.

Utformad injektionsteknik

Med Göta Kliniks unika metoder & injektionstekniker, individanpassar vi din läppbehandling - naturligt resultat alla gånger.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Vanliga fillers områden.

Käklinje

Profhilo

KOMMER SNART

Kinder

KOMMER SNART

Tear trough

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se

IMG_2831.JPG

Vi ger dig tips & råd på vad du bör tänka på inför en fillers behandling.

10 tips inför din fillers behandling.

Gå med i GK-FAMILJEN.✨

Var först med senaste skönhetstrenderna, hudvårdstips, erbjudanden & mer!

Välkommen in i GK-familjen!