Fillers Näsa i Göteborg
Korrigera din näsa med fillers

Fillers näsa Göteborg

Näsan är en av de viktigaste delarna av våra ansikten och en skönhetspunkt som går att korrigera och ändra utefter behov.

En fin näsa är en önskan hos många och med fillers i näsan kan vi på Göta Klinik hjälpa dig att få din önskan att gå i uppfyllelse. Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området.

 

Våra legitimerade behandlare vill ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med.

Vad kostar näskorrigering med fillers? - Pris från 4.400 SEK

Behandlingstid

En behandling tar 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 20 minuter.

Skräddarsydda behandlingar

Våra behandlare utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Hur går det till när du ska göra fillers i näsan?

Du börjar med en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom proceduren, pris och för att besvara frågor och få svar på funderingar. Även om det är din första näskorrigering eller om du har gjort ingrepp innan, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som behandlare och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sitt utlåtande kring hur din näsa bör behandlas.

 

Tillsammans med din behandling med näsfiller ingår bedövning som är till för att injektionen ska vara så smärtfri som möjligt. När bedövningen börjat verka sker själva injektionen och är vanligtvis klar inom 10-15 minuter beroende på mängden fillers som din näsa ska korrigeras med.

Näskorrigering med fillers

Fillers näsa är ett bra alternativ för att ändra din näsas proportioner och är ett populärt alternativ till näsplastik. Upplever du exempelvis att du har bred näsa och vill korrigera det. Då fungerar det alldeles utmärkt att få smalare näsa med fillers som är alternativ till näsoperation för bred näsa.

 

Det finns olika sätt att korrigera näsan med filler för att få resultat. Några av målen med fillerbehandlingen är:

  • Få till en nästipp korrigering

  • Smalare näsa

  • Förminska näsan

Näsa anatomi

Din näsas anatomi är likt andra delar av kroppen, möjlig att ändra och korrigera. Fillerbehandlingar i näsan gör stor skillnad och är som vi nämnt tidigare ett bra alternativ till näsplastik, speciellt om du som person inte är bekväm med operationer eller narkos.

 

En näskorrigering med fillers i näsan är ett komplext ingrepp och för att få bästa resultat krävs legitimerad personal med erfarenhet av näsbehandlingar. Vi på Göta klinik erbjuder våra behandlingar för näskorrigeringar med fokus på dig och dina önskemål för att du ska känna dig trygg med oss som behandlare.

Fillers näsa pris

Fillersbehandlingar för näskorrigering hos oss på Göta Klinik kostar från 4.400 Kr. En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilken mängd du önskar, om du haft fillers innan eller om det är första gången för dig och vad du kan förvänta dig efter behandlingen är gjord.

 

Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om volym och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

Fillers näsa före efter

Vi på Göta Klinik finns här för dig när du ska göra din behandling med näskorrigering med fillers i Göteborg. Direkt efter din behandling med näs fillers är vanligtvis det behandlade området irriterat och du kan känna dig svullen i näsan. Det här beror helt på hur din kropp reagerar och det är inte ovanligt att det känns som vanligt direkt efteråt.

 

Svullnaden i näsan återgår till det normala i takt med att irritation lägger sig och det kan ta ett par dagar. Din näskorrigering med fillers håller i regel 3-12 månader beroende på hur ofta du gör din behandling. Upprepade behandlingar ger längre varaktighet för din näskorrigering och beroende på din kroppstyp bryts dina fillers i näsan ner olika från person till person.

Vanliga fillers områden.

Käklinje

Profhilo

KOMMER SNART

Kinder

KOMMER SNART

Läppar

Tear trough

IMG_2831.JPG

10 tips inför din fillers behandling.

Vi ger dig tips & råd på vad du bör tänka på inför en fillers behandling.

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se