tear trough fillers behandling

Fillers Tear trough i Göteborg
Få bort påsar under ögonen.

Tear trough fillers Göteborg

Får du ofta frågan om du är trött eller sovit dåligt? Då kan en tear trough behandling vara alldeles rätt för dig!

 

Många av oss har genetiskt lättare att få eller att ha insjunkningar under ögonen. Dessa insjunkningar kallas för tear trough. Fettvävnaden under ögat försvinner mer och mer ju äldre vi blir och därmed får vi påsar under ögonen. Tear Trough kan även bidra till en lätt blå nyans under ögonen som kännetecknas av att blodkärlen lyser igenom huden under ögonen på grund av vår tunna hy. I det fall att man har blodkärl som ligger ytligt och ger en effekt av mörka nyanser under ögonen - kan fillers under ögonen vara lösningen. Genom att ersätta den förlorade fettvävnaden under ögonen med fillers, så kan den blåa nyansen, som skapar mörka ringar under ögonen, bli mindre tydlig. Dock ska detta ej förväxlas med pigmenterad hy.

Hur går det till när du ska göra Tear trough fillers?

Tear trough fillers är en smärtfri behandling som utförs med så kallad cannula för att göra behandlingen så säker som möjligt.

 

En cannula är en kanyl som är trubbig i spetsen, det vill säga, det går ej att sticka sig på denna. För att kunna föra in Cannulan under ögonen för en Tear Trough behandling, görs det i regel ett instickshål på vardera kind med en vass kanyl. Därifrån går vi sedan in med Cannulan som med enkelhet glider genom hålet mot insjunkningen under ögonen och placerar tear trough fillersen på rätt plats. Produkten som används vid Tear trough fillers är endast anpassat för detta ändamål och används bara i syftet att fräscha upp området runt om ögat.

Tear trough fillers före efter

Direkt efter Tear trough fillers ser du resultat! Du kommer uppleva en piggare, fräschare look som håller i sig länge. Insjunkningar under ögat blir direkt bättre av en tear trough fillers behandling.

 

Även mörka partier som uppstått på grund av insjunkningar blir förbättrade direkt efter tear trough fillers. Efter en behandling med tear trough fillers kan du direkt gå tillbaka till arbete och vardagsliv. Det är ovanligt men kan förekomma små blåmärken vid själva instickshålet på kinden förutom detta är det sällan något annat som syns förutom ditt nya uppfriskande resultat.

Tear trough fillers pris

Fillerbehandlingar Tear trough hos oss på Göta klinik kostar från 4.600 Kr per tillfälle.

 

En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilket resultat som är realistiskt och vilken mängd som behövs för att förbättra ringarna under ögonen. Konsultationen ingår alltid i samband med utförande av behandling och det är då vår legitimerade personal går igenom rekommendationer gällande volym och behandling för att ge dig ett naturligt resultat.

Tear trough fillers Göteborg

Hos oss på Göta klinik är det viktigast att du skall bli nöjd med ditt ingrepp. Vi vill att du ska få ett naturligt resultat av din tear trough fillers behandling. Tear trough fillers ger möjligheten till att ändra trötta ansiktsutryck till en pigg och fräsch look på bara 30 minuter.

 

För att få ett naturligt, långvarigt resultat behöver du kontinuerligt fylla på din Tear trough behandling. För varje Tear trough behandling du gör, stärker du resultatet och det kommer att hålla längre tid, normalt håller ett resultat av en tear trough behandling ca 6-24 mån efter första behandlingen. För att uppnå ett naturligt fräscht och fint resultat kan din behandling behöva kompletteras ca 6 månader efter första behandlingen. Våra kompetenta behandlare på Göta Klinik finns för dig genom vår konsultation för tear trough fillers före efter och under din behandling för att du ska känna dig trygg med ditt val av skönhetsklinik.

Vad kostar tear trough? - Pris från 4.600 SEK

Behandlingstid

En behandling tar 60 minuter, varav ingreppet tar ca. 15-20 minuter.

Skräddarsydda behandlingar

Våra behandlare utför behandlingar helt enligt våra högt ställda krav på kunskap, erfarenhet, mottagande och resultat.

Konsultation

Inför varje behandling ingår det en konsultation där du & din behandlare gemensamt gör upp en planering för dig, utifrån dina önskemål & förutsättningar. 

Vanliga fillers områden.

Läppar

Profhilo

KOMMER SNART

Kinder

KOMMER SNART

Käklinje

IMG_2831.JPG

Vi ger dig tips & råd på vad du bör tänka på inför en fillers behandling.

10 tips inför din fillers behandling.

BLI DEL AV VÅR COMMUNITY

Följ oss på Instagram.

  • Instagram - Vit Circle

Selfies skickas till info@gotaklinik.se