Välkommen till Sveriges första klinik som garanterar ett naturligt resultat!

Äntligen! En klinik som garanterar ett naturligt resultat utan 🦆- läppar, nu slipper du att oroa dig för ett onaturligt resultat. Göta Klinik presenterar Sveriges första klinik som garanterar ett naturligt resultat vid fillersbehandlingar - skulle du inte trivas i dina nya läppar, tar vi bort fillersen helt kostnadsfritt! (värde 3.500 kr)

Hur kan vi garantera ett naturligt resultat?

Detta kan vi göra tack vare flera steg i processen. Vi erbjuder alltid personliga och skräddarsydda konsultationer där du och din behandlare lägger upp en planering för dina behandlingar. Vi anstränger oss alltid för att utbilda våra patienter om de senaste teknikerna och behandlingar ute på marknaden och vilka alternativ som finns för just dina önskemål. 


Olikt många andra kliniker förbehåller vi oss rätten att besluta om exakt mängd fillers som injiceras vi varje tillfälle & även rätten att neka patienten om det önskade resultatet inte överensstämmer med vår kunskap & riktlinjer kring ett naturligt resultat. Vi anser att vi som klinik bär ansvaret för expertis och kunnande, inte våra patienter. Vi anpassar mängden som injiceras efter varje patients förutsättningar, behov & önskemål.

 

Vi på Göta Klinik kommer alltid ligga i framkant i vår bransch och studerar alltid de senaste teknikerna, verktygen och behandlingar för att utvärdera och erbjuda våra patienter behandlingar i världsklass. Vi har under lång tid testat och jämfört de bästa vår bransch har att erbjuda och därav utvecklat våra egna tekniker som vi är mycket stolta över.

 

Vad händer om jag trots allt inte är nöjd med min behandling?

Ibland blir inte resultatet som man tänkt sig och man önskar att ta bort fillers. Kanske känner du dig inte bekväm med resultatet, kanske blev det inte precis så du har tänkt dig - oavsett, är det ditt utseende och att du skall trivas med resultatet är det som är viktigt för oss!


Därför erbjuder vi alltid möjligheten att ta bort fillers med hyalase kostnadsfritt.

 

Hyaluronsyra (fillers, ett preparat för fyllnad) är en gel som går att ta bort med hjälp av Hyaluronidase (hyalase, ett preparat för borttagning av hyaluronsyra).

Förutsatt att du som patient ej är allergisk mot Hyaluronidase, tar vi bort fillersen åt dig mellan 14-35 dagar efter din behandling - helt kostnadsfritt!

Hur går processen till om man vill nyttja garantin?

För att nyttja din garanti för kostnadsfri hyalasebehandling kontaktar du oss på info@gotaklinik.se med titeln ”GARANTI”. I mailet anger du ditt för och efternamn, samt vilket datum du varit på fillersbehandling.

 

NOTERA: Minst 14 dagar skall ha passerat från behandlingstillfället, både av medicinska skäl och för att vi skall kunna bedöma resultatet efter läkning, men inte senare än 35 dagar efter behandlingstillfälle.


Vi kontaktar dig per telefon för att boka in din första konsultation, där du och din behandlare utvärderar resultatet. Efter din konsultation, bokar vi in dig för din hyalasebehandling. 

 


*Väljer du att nyttja garantin förbehåller vi och din behandlare rätten att neka dig framtida behandlingar om vi anser att vi inte kan uppnå det resultat du önskat.

4,9 AV 5 STJÄRNOR

450+ recensioner på Google, Reco & Bokadirekt, visar på att vi har några av Sveriges nöjdaste patienter.

I HJÄRTAT AV GÖTEBORG

SÄKER BEHANDLING

Göta Klinik befinner sig på ett utav de mest centrala platserna i Göteborg, ett stenkast från Centralstationen.

Patienter är försäkrade och behandlas endast av legitimerad sjukvårdspersonal & auktoriserade hudterapeuter, för att du som patient skall känna dig tygg under din behandling.

Har du förslag på förbättringar?

Vi letar ständigt efter nya sätt att bli bättre! Har du ett förslag på hur vi kan bättra oss?

Skriv ditt förslag till oss på info@gotaklinik.se idag!

/Teamet på Göta Klinik