ENDAST LEGITIMERAD SJUKVÅRDSPERSONAL

Behandlingar i världsklass

Med egenutvecklade & beprövade tekniker kan vi erbjuda behandlingar som är skräddarsydda efter dina individuella förutsättningar & önskemål.

 

Våra behandlare är handplockade för sitt estetiska öga och moderna synsätt på skönhetsbehandlingar. Det är vår personal som tillsammans med dig går igenom dina önskemål och gör upp en planering!

DITT SJÄLVKLARA VAL TILL SKÖNHETSKLINIK

Trygghet & sekretess i lyxiga Eriksberg

Mitt i en av Göteborgs anrika områden, Eriksberg, finner man Göta Kliniks nyöppnade, top moderna, skönhetsklinik! 

I vad som en gång i tiden var en skeppsfabrik öppnar vi nu Göta Klinik i nya, fräscha & större lokaler! På Östra Eriksbergsgatan 38 tar du dig enkelt till med bil eller kollektivtrafik. Med fokus på tillgänglighet, trygghet & sekretess välkomnar vi er till vårt nya hem!

Skäm bort dig själv med en skönhetsupplevelse tillsammans med oss på Göta Klinik!

Vår filosofi.

Göta Kliniks filosofi är djupt rotad i sitt Göteborgska ursprung, en stad där de svåra kustförhållandena sliter på hud. 

 

Vi tillämpar ett modernt tankesätt på gamla beprövade metoder, för att ändra synen på skönhetsbranschen och framhäva individens naturliga ansiktsdrag. Genom att studera flera olika tekniker, har vi formgivit unika behandlingstekniker. De resulterande behandlingarna definieras av kvalité och sofistikation.

 

Ambitionen med våra behandlingar är att gradvis förbättra din hy och elasticitet till att prestera bättre på lång sikt. I stället för en snabb tillfällig fix, är dessa behandlingar utformade för att framhäva personliga ansiktsdrag och utgöra en del av en hälsosam livsstil under många år framöver.

 

Nora A.

Göta Klinik - grundare.

4,9 AV 5 STJÄRNOR

800+ recensioner på Google & Bokadirekt, visar på att vi har Sveriges nöjdaste patienter.🎉

I HJÄRTAT AV ANRIKA ERIKSBERG

En plats med mycket historia - Göta Klinik befinner sig i vad som en gång i tiden varit en skeppsfabrik mitt i Eriksberg & lägger grunden till en fantastisk skönhetsupplevelse.

SÄKER BEHANDLING

Patienter är försäkrade och behandlas endast av handplockad sjukvårdspersonal med mångårig erfarenhet & ett estetisk öga.

Vår arbetsplats.

I vår verksamhet lägger vi stor vikt till patientens önskemål , sekretess & integritet. Det ligger oss varmt om hjärtat att bidra till ett bättre samhälle med stort fokus på holistisk skönhetsvård.

 

Vi strävar i vårt arbete för att skapa goda arbetsvillkor för våra anställda, där jämställdhet och diskrimineringsfrågor ligger i fokus för en god arbetsmiljö.

Kontakt.

info@gotaklinik.se

031-760 10 31

Östra Eriksbergsgatan 34

417 63, Göteborg