ENDAST LEGITIMERAD SJUKVÅRDSPERSONAL

Behandlingar i världsklass.

Våra behandlare är handplockade för sitt estetiska öga och moderna synsätt på skönhetsbehandlingar. Det är vår personal som tillsammans med dig går igenom dina önskemål och gör upp en planering!

DITT SJÄLVKLARA VAL TILL SKÖNHETSKLINIK

I hjärtat av Göteborg.

Mitt på Södra Hamngatan, i hjärtat av Göteborg, finner man Göta Kliniks nyöppnade, top moderna, skönhetsklinik..

 

Med entré både utifrån gatan och från insidan av Radisson Blu Scandinavia Hotel, finner man kliniken på ett utav de mest centrala platserna i Göteborg, med bra anslutning till både kollektivtrafik samt tågstation. Som hotellgäst på Radisson får du även en broschyr med förmånliga priser på våra behandlingar i rummet vid ankomst.

Vår filosofi.

Göta Kliniks filosofi är djupt rotad i sitt Göteborgska ursprung, en stad där de svåra kustförhållandena sliter på hud. 

 

Vi tillämpar ett modernt tankesätt på gamla beprövade metoder, för att ändra synen på skönhetsbranschen och framhäva individens naturliga ansiktsdrag. Genom att studera flera olika tekniker, har vi formgivit unika behandlingstekniker. De resulterande behandlingarna definieras av kvalité och sofistikation.

 

Ambitionen med våra behandlingar är att gradvis förbättra din hy och elasticitet till att prestera bättre på lång sikt. I stället för en snabb tillfällig fix, är dessa behandlingar utformade för att framhäva personliga ansiktsdrag och utgöra en del av en hälsosam livsstil under många år framöver.

 

Nora A.

Göta Klinik - grundare.

Vår arbetsplats.

I vår verksamhet lägger vi stor vikt till patientens önskemål och integritet. Det ligger oss varmt om hjärtat att bidra till en säkrare bransch och ett samhälle som är mer accepterande. 

 

Vi strävar i vårt arbete för att skapa goda arbetsvillkor för våra anställda, där jämställdhet och diskrimineringsfrågor ligger i fokus för en god arbetsmiljö.

Kontakt.

info@gotaklinik.se

031-760 10 31

Södra Hamngatan 59

411 06, Göteborg

© 2020 Göta Rejuvenation AB

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon