top of page

En behandling med fillers i näsan, även känd som näskorrigering, kan vara ett bra sätt att förbättra sin näsform utan att behöva genomgå en kirurgisk operation. Fillers i näsan kan användas för att jämna ut ojämnheter, räta ut krökningar och fylla ut hålrum i näsan.


Det finns olika typer av fillers som kan användas i näsan, inklusive hyaluronsyra och kalciumpolykarbonat. Hyaluronsyra är den vanligaste typen av filler som används i näsan, eftersom det är ett ämne som finns naturligt i kroppen och är lätt att använda.


Kalciumpolykarbonat är en annan typ av filler som kan användas i näsan, men det är inte lika vanligt eftersom det kan vara svårare att använda och kan orsaka mer irritation.


En behandling med fillers i näsan tar vanligtvis inte lång tid. Behandlingen kan utföras på en klinik eller på ett annat medicinskt lokale, och patienten kan gå hem samma dag. Innan behandlingen börjar, kommer patienten att bedövas med en lokalbedövningskräm, så att behandlingen inte ska göra ont. Sedan kommer behandlaren att injicera filler i näsan med hjälp av en tunn nål. Behandlingen kan ta upp till en timme beroende på hur mycket filler som behövs och hur stor området är.


Efter en behandling med fillers i näsan kan det finnas viss svullnad och rodnad i området. Detta är normalt och försvinner vanligtvis inom några dagar. För att minimera dessa symtom kan det vara lämpligt att använda en kylmask eller kylklamp på

götaklinik_magazine.png
bottom of page