top of page

Nyårsafton närmar sig och många av oss ser fram emot att fira med en drink eller två. Men om du har genomgått en läppförstoring nyligen, kan det vara viktigt att tänka på att ta det lugnt med alkoholen.


Om du har genomgått en läppförstoring, kan det vara svårt att motstå frestelsen att fira med en drink efteråt. Men det är viktigt att tänka på att alkohol kan påverka resultatet av behandlingen och göra att du känner dig mer obekväm. Därför är det bäst att undvika att dricka alkohol de första 48 timmarna efter en behandling med fillers.


Alkohol kan öka svullnad och irritation i läpparna efter en läppförstoring. Detta kan göra att resultatet av behandlingen inte blir så bra som du önskat. Dessutom kan alkohol försämra läkningen av läpparna och göra att du känner dig mer obekväm.


Det rekommenderas att du väntar minst 48 timmar efter en läppförstoring innan du dricker alkohol. Detta ger läpparna tid att läka och minimerar risken för svullnad och irritation.

Så om du har genomgått en behandling med läppfiller nyligen, tänk på att välja en alkoholfri drink under nyårsfirandet. Dina läppar kommer att tacka dig i längden!

götaklinik_magazine.png
bottom of page