top of page

Ida Markert
Recenserar Göta Klinik.

Klara Hedberg
Recenserar Göta Klinik.

Sara Danielsbacka
Recenserar Göta Klinik.

450+ recensioner på Google, Reco & Bokadirekt, visar på att vi har några av Sveriges nöjdaste patienter.

Recensioner.

Alicia K.

Från första stund var detta ett fantastikt besök! Receptionisten var den trevligaste jag någonsin stött på, och när hon märkte att det var första gången jag gjorde fillers så gav hon mig massor av relevant information och berättade även om sina egna erfarenheter. Därefter fick jag behandlig och bra information från underbara Pernilla, kommer definitivt att gå tillbaka! Wow säger jag bara!

Johanna H.

Skicklig, ser verkligen på anatomin för kundens förutsättningar.

Ebba K.

Min tredje behandling av fillers i läpparna hos Nathalie & kunde inte vara mer nöjd med slutresultatet, hon är grym på det hon gör. Supertrevligt bemötande av alla och man känner sig alltid trygg genom hela processen.

Fatima Z.

Jätte trevlig personal som får en att känna sig bekväm, lyssnad och säker. Enormt duktig personal och fantastisk resultat!

Maja F.

Fin miljö, otroligt trevlig personal och fint resultat på behandlingen! Mycket nöjd

Ella S.

Nathalie är grym och jag får alltid ett jättefint bemötande och ett snyggt, naturligt resultat vid behandling. 5/5 verkligen

Nadja N.

Alltid lika nöjd, tack bästa Nathalie!

Jasmin I.

Kvalité. Nöjd med allt hos Göta Klinik. Kommer aldrig att gå till en annan klinik. De är riktigt duktiga och har ett bemötande som är otroligt bra.

Amanda G.

Efter en resa med fillers som lagt sig fel och ett antal hyalasebehandlingar är det ingen annan än Nathalie som någonsin kommer att få röra mina läppar igen! Så duktig på form och utförande. Rekommenderar starkt!

Shirin I.

Rekommenderar detta ställe till mina nära för att jag vill ska få de bästa resultaten. Helt klart bästa kliniken i Göteborg.

bottom of page