Lediga tjänster.

Ta nästa steg i karriären med oss på Göta Klinik. Nedan hittar du våra tillgängliga tjänster som vi erbjuder på Göta Klinik just nu!

Saknar du din tjänst här? Skicka en spontanansökan till info@gotaklinik.se

Legitimerad sjuksköterska

Injektionssjuksköterska

Tjänstebeskrivning

På Göta Klinik får du möjligheten att lära dig från marknadens främsta experter inom injektionslära, med inriktning på skönhet. Du representerar Göta Klinik som injektionsbehandlare och ansvarar för utvecklingen av varumärket och dess värderingar. Du som söker tjänsten har några års erfarenhet av estetiska behandlingar. Erfarenhet inom serviceyrken är meriterande.

Du är en glad, positiv, social person. Du älskar möten med människor och har god fingertoppskänsla. Du har lätt för att arbeta i team, så väl som självständigt. Du är ambitiös och har ett kreativt sinne. Du har lätt för att arbeta med olika typer av patienter och arbetar noggrant. I mötet med dina patienter har du lätt att lyssna in patientens önskemål och med din expertis ge svar på vad som är realistiskt. Du är bekväm med att synas på sociala medier och tar gärna egna kreativa intiativ.

 

Stämmer följande påståenden in på dig? Då kommer du trivas perfekt i vårt team! 

Arbetsuppgifter som injektionssjuksköterska har kan vara följande:
- Genomföra injektionsbehandlingar på patienter.
- Instruera och vägleda patient inför behandling.
- Skriva patientjournal i samband med behandling.

- Fotografering av resultat.
- Arbeta serviceinriktat.
- Underhåll av social media.
- Vara bidragande till expandering av Göta Kliniks varumärke.

Om Göta Klinik

Göta Klinik är hem för ett dedikerat team av läkare och sjuksköterskor som specialiserar sig på injektioner och andra icke-invasiva estetiska behandlingar, med stort fokus på naturligt resultat. Kliniken har blivit uppmärksammad av media och har bl.a. intervjuats av Huda Beauty & Popsugar, för vår expertis inom skönhetsingrepp och teknik.

 

Kliniken ligger i hjärtat av Göteborg på Södra Hamngatan 59, i toppmoderna lokaler i anslutning till Radisson Blu Scandinavia Hotel. I vår verksamhet lägger vi stor vikt till patientens önskemål och integritet. Det ligger oss varmt om hjärtat att bidra till en säkrare bransch och ett samhälle som är mer accepterande.

Vi strävar i vårt arbete för att skapa goda arbetsvillkor för våra anställda, där jämställdhet och diskrimineringsfrågor ligger i fokus för en god arbetsmiljö.

Övrig information​

Anställningsform: 6 månader provanställning, med chans till tillsvidareanställning.
Anställningens omfattning: Heltid, Deltid, Helgtider - Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Fast månads-, vecko- eller timlön.
Ort: Göteborg

 

Kontakt​

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till info@gotaklinik.se rubricerad
"Injektionsbehandlare". 

Tack på förhand!

/Teamet på Göta Klinik